One by Wacom, najpovoljniji grafički tablet

  

Vi i vaše računalo u kreativnom skladu. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije jednostavnim prirodnim doživljajem olovke. Ne može lakše uz One by Wacom.

Ergonomska olovka osjetljiva na pritisak omogućuje vam prirodan način crtanja, slikanja ili uređivanja fotografija. Olovka ne treba baterije, tako da je lagana, savršeno izbalansirana i ugobna za upotrebu dok radite s njom. Iskustvo crtanja je potpuno poznato - poput crtanja olovkom na papiru.


Odaberite veličinu koja vam odgovara. Small model zauzima malu količinu vašeg stola, ali još uvijek daje dovoljno radnog prostora za stvaranje. Medium model nudi veće područje za šire pokrete olovke - i više prostora za izražavanje. Oboje su dovoljno kompaktni da se lako uklapaju i u torbu za vaš laptop.

Dva modela u ponudi su:
 

One by Wacom Medium, pen tablet

Aktivna površina: 216 x 135 mm

Boja: crna naprijed, crvena pozadina

Razine pritiska: 1024

Težina: 240g

Rezolucija: 2540 lpi


One by Wacom Small, pen tablet

Aktivna površina: 152 x 95 mm

Boja: crna naprijed, crvena pozadina

Razine pritiska: 1024

Težina: 240g

Rezolucija: 2540 lpi


Što god želite stvoriti, jednostavno je uz pomoć One by Wacom tableta. Tablet ima sve što trebate i ništa što ne trebate, pa je lako započeti sa svojim sljedećim projektom. Samo priključite USB kabel na Mac ili PC, preuzmite i instalirajte upravljački program i spremni ste za rad. Započeti s novim projektom s ovim grafičkim tabletom je zaista tako jednostavno.


 

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Kupci će uz većinu Wacom grafički tableta dobiti na izbor veliku i raznoliku ponudu vrijednog softvera na određeno vrijeme, uz Intuos, Intuos Pro, Wacom One 13, Cintiq, Cintiq Pro i MobileStudio Pro modele.
Gratis softver se kreće u vrijednosti i do 100€

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Vi i vaše računalo u kreativnom skladu. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije jednostavnim prirodnim doživljajem olovke. Ne može lakše uz One by Wacom.
 

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

PRODAJA WACOM HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati