Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

 

Skillshare – Online Courses
Vodeći tečajevi obuke

Povećajte svoje profesionalne ili kreativne vještine. Skillshare članstvo dolazi u paketu sa Intuos i Wacom One uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Omogućava pristup tečajevima napredne do profesionalne razine u raznim kreativnim područjima uključujući umjetnost, dizajn, tehnologiju i još mnogo toga.
Unaprijedite svoje vještine korištenja Wacom proizvoda u različitim područjima. Članstvo ne uključuje samo video zapise o korištenju Wacom proizvoda s kreativnim softverom, već i video zapise za opći profesionalni razvoj.

 

Skylum - Luminar NEO
Uređivanje fotografija potpomognuto umjetnom inteligencijom

Nalazi se u paketu sa Intuos uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje namijenjen fotografima i montažerima fotografija. Tijek rada je prilagođen je početnicima a podržava prerastanje u napredne korisnike. Jednostavni alati za korištenje kao što je "Uklanjanje neba u 1 koraku" za početnike ili napredni alati za maskiranje za napredne korisnike. 
Radi kao samostalna aplikacija ili Adobe Photoshop/Lightroom dodatak. Nadopunjuje postojeći Intuos Photo paket (Boris FX optika nudi filtre, Luminar nudi značajke poput uklanjanja neba). 

 

Shapr3D
3D modeliranje na svim razinama - optimizirano za rad s olovkom i dodirom

Nudi 3D modeliranje pomoću olovke i dodira sa sučeljem jednostavnim za korištenje.
Dolazi u paketu sa Cintiq Pro i Intuos Pro uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Namijenjeno korisnicima koji žele naučiti 3D modeliranje, iskusnim CAD kreatorima, industrijskim dizajnerima i svakome tko želi izraditi 3D modele. Jednostavan za korištenje/učenje i razvijanje vještina 3D modeliranja.

 

Magma
Profesionalni kreativni softver izravno u vašem pregledniku!

U paketu sa Wacom One i One by Wacom uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje.
Magma je prva aplikacija na svijetu za zajedničko crtanje u pregledniku optimizirana za unos olovkom s minimalnom latencijom! 
Aplikacija su dizajnirali umjetnici za umjetnike sa naprednim značajkama kao što su PSD uvoz/izvoz, kistovima za teksturu,... Idealno za umjetnike koji žele unaprijediti svoje vještine zajedničkog crtanja u prozoru preglednika koristeći napredne alate.

 

Bluescape
Beskonačna ploča za kreativan i nekreativan rad

Dolazi u paketu sa Intuos, One by Wacom, Titan, Titan Lite i Momiji uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Idealno za rad na daljinu, virtualne timove i kreativce koji pohranjuju i dijele koncepte i dizajnerske ideje s drugima.
Bluescape nudi virtualna platformu za suradnju, beskonačno platno, širok raspon formata  datoteka, video chat i prezentacije unutar aplikacije te radnu površinu koja je jednostavna i laka za korištenje s Wacom proizvodima.

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Wacom i Celsys najavili su lansiranje novog Wacom Intuos Manga Edition grafičkog tableta posvećenog rastućoj skupini obožavatelja stripova i manga koji žele stvoriti vlastite likove i priče. Posebno izdanje uključuje Wacom Intuos Small Bluetooth Pen tablet, dvogodišnju licencu za aplikaciju za crtanje Clip Studio Paint Pro i ekskluzivne video upute, tako da mladi umjetnici mogu odmah početi sa stvaranjem stripova i manga.

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.
Kupci će uz većinu Wacom grafički tableta dobiti na izbor veliku i raznoliku ponudu vrijednog softvera na određeno vrijeme, uz Intuos, Intuos Pro, Wacom One 13, Cintiq, Cintiq Pro i MobileStudio Pro modele.
Gratis softver se kreće u vrijednosti i do 100€

Nova generacija profesionalnog kreativnog zaslona s olovkom i dodirom za umjetnike, dizajnere, crtače stripova stripove, game developere, fotografe i videoproducente. Wacomov najbolji uređaj za najbolje! Cintiq Pro 16 je dobitnik IF Design Award 2022.

Postoje uobičajeni scenariji u kojima Wacomova digitalna tehnologija olovke i tinte može donijeti koristi u stvarnom svijetu za nastavnike i učenike. Digitalna transformacija u učionici počinje s interaktivnim zaslonima za učitelje. Povezani s računalom ili prijenosnim računalom, ovi uređaji s olovkom omogućuju nastavnicima stvaranje dinamičnih i zanimljivih lekcija, povećanje angažmana i poboljšanje ishoda učenja učenika. Idealno za korištenje u osnovnim, srednjim i visokoškolskim ustanovama.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.