Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

 

Skillshare – Online Courses
Vodeći tečajevi obuke

Povećajte svoje profesionalne ili kreativne vještine. Skillshare članstvo dolazi u paketu sa Intuos i Wacom One uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Omogućava pristup tečajevima napredne do profesionalne razine u raznim kreativnim područjima uključujući umjetnost, dizajn, tehnologiju i još mnogo toga.
Unaprijedite svoje vještine korištenja Wacom proizvoda u različitim područjima. Članstvo ne uključuje samo video zapise o korištenju Wacom proizvoda s kreativnim softverom, već i video zapise za opći profesionalni razvoj.

 

Skylum - Luminar NEO
Uređivanje fotografija potpomognuto umjetnom inteligencijom

Nalazi se u paketu sa Intuos uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje namijenjen fotografima i montažerima fotografija. Tijek rada je prilagođen je početnicima a podržava prerastanje u napredne korisnike. Jednostavni alati za korištenje kao što je "Uklanjanje neba u 1 koraku" za početnike ili napredni alati za maskiranje za napredne korisnike. 
Radi kao samostalna aplikacija ili Adobe Photoshop/Lightroom dodatak. Nadopunjuje postojeći Intuos Photo paket (Boris FX optika nudi filtre, Luminar nudi značajke poput uklanjanja neba). 

 

Shapr3D
3D modeliranje na svim razinama - optimizirano za rad s olovkom i dodirom

Nudi 3D modeliranje pomoću olovke i dodira sa sučeljem jednostavnim za korištenje.
Dolazi u paketu sa Cintiq Pro i Intuos Pro uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Namijenjeno korisnicima koji žele naučiti 3D modeliranje, iskusnim CAD kreatorima, industrijskim dizajnerima i svakome tko želi izraditi 3D modele. Jednostavan za korištenje/učenje i razvijanje vještina 3D modeliranja.

 

Magma
Profesionalni kreativni softver izravno u vašem pregledniku!

U paketu sa Wacom One i One by Wacom uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje.
Magma je prva aplikacija na svijetu za zajedničko crtanje u pregledniku optimizirana za unos olovkom s minimalnom latencijom! 
Aplikacija su dizajnirali umjetnici za umjetnike sa naprednim značajkama kao što su PSD uvoz/izvoz, kistovima za teksturu,... Idealno za umjetnike koji žele unaprijediti svoje vještine zajedničkog crtanja u prozoru preglednika koristeći napredne alate.

 

Bluescape
Beskonačna ploča za kreativan i nekreativan rad

Dolazi u paketu sa Intuos, One by Wacom, Titan, Titan Lite i Momiji uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Idealno za rad na daljinu, virtualne timove i kreativce koji pohranjuju i dijele koncepte i dizajnerske ideje s drugima.
Bluescape nudi virtualna platformu za suradnju, beskonačno platno, širok raspon formata  datoteka, video chat i prezentacije unutar aplikacije te radnu površinu koja je jednostavna i laka za korištenje s Wacom proizvodima.

Cintiq Pro 17 i 22 Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Wacom One - Nova generacija
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Wacom Movink 13 Uronite u sljedeću generaciju kreativnosti uz revolucionarni OLED zaslon s olovkom dizajniran posebno za digitalne kreativce u pokretu. Iskusite neusporedivu izvedbu i prenosivost jer Wacom Movink kombinira najbolje iskustvo olovke s briljantnim 13,3” full HD OLED Samsung zaslonom, sve u super tankom i ultra laganom uređaju. Bilo da ste profesionalni umjetnik, programer igara, videograf, fotograf ili student dizajna, Wacom Movink je vaš ultimativni kreativni suputnik.
Wacom kreativni paket - popis besplatnih programa

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Wacom Intuos Manga unboxing

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Dodatna oprema za grafičke tablete

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete.