Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

 

Skillshare – Online Courses
Vodeći tečajevi obuke

Povećajte svoje profesionalne ili kreativne vještine. Skillshare članstvo dolazi u paketu sa Intuos i Wacom One uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Omogućava pristup tečajevima napredne do profesionalne razine u raznim kreativnim područjima uključujući umjetnost, dizajn, tehnologiju i još mnogo toga.
Unaprijedite svoje vještine korištenja Wacom proizvoda u različitim područjima. Članstvo ne uključuje samo video zapise o korištenju Wacom proizvoda s kreativnim softverom, već i video zapise za opći profesionalni razvoj.

 

Skylum - Luminar NEO
Uređivanje fotografija potpomognuto umjetnom inteligencijom

Nalazi se u paketu sa Intuos uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje namijenjen fotografima i montažerima fotografija. Tijek rada je prilagođen je početnicima a podržava prerastanje u napredne korisnike. Jednostavni alati za korištenje kao što je "Uklanjanje neba u 1 koraku" za početnike ili napredni alati za maskiranje za napredne korisnike. 
Radi kao samostalna aplikacija ili Adobe Photoshop/Lightroom dodatak. Nadopunjuje postojeći Intuos Photo paket (Boris FX optika nudi filtre, Luminar nudi značajke poput uklanjanja neba). 

 

Shapr3D
3D modeliranje na svim razinama - optimizirano za rad s olovkom i dodirom

Nudi 3D modeliranje pomoću olovke i dodira sa sučeljem jednostavnim za korištenje.
Dolazi u paketu sa Cintiq Pro i Intuos Pro uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Namijenjeno korisnicima koji žele naučiti 3D modeliranje, iskusnim CAD kreatorima, industrijskim dizajnerima i svakome tko želi izraditi 3D modele. Jednostavan za korištenje/učenje i razvijanje vještina 3D modeliranja.

 

Magma
Profesionalni kreativni softver izravno u vašem pregledniku!

U paketu sa Wacom One i One by Wacom uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje.
Magma je prva aplikacija na svijetu za zajedničko crtanje u pregledniku optimizirana za unos olovkom s minimalnom latencijom! 
Aplikacija su dizajnirali umjetnici za umjetnike sa naprednim značajkama kao što su PSD uvoz/izvoz, kistovima za teksturu,... Idealno za umjetnike koji žele unaprijediti svoje vještine zajedničkog crtanja u prozoru preglednika koristeći napredne alate.

 

Bluescape
Beskonačna ploča za kreativan i nekreativan rad

Dolazi u paketu sa Intuos, One by Wacom, Titan, Titan Lite i Momiji uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Idealno za rad na daljinu, virtualne timove i kreativce koji pohranjuju i dijele koncepte i dizajnerske ideje s drugima.
Bluescape nudi virtualna platformu za suradnju, beskonačno platno, širok raspon formata  datoteka, video chat i prezentacije unutar aplikacije te radnu površinu koja je jednostavna i laka za korištenje s Wacom proizvodima.

Finder vam u suradnji s Wacomom predstavlja nikad bolje Black Friday popuste. Ove sezone u ponudi su grafički tableti Intuosi Small i Medium, sa i bez bluetootha, Intuos Pro; One 13 i Cintiq 22 monitori. Akcija traje do 2. prosinca 2022.

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Kupci će uz većinu Wacom grafički tableta dobiti na izbor veliku i raznoliku ponudu vrijednog softvera na određeno vrijeme, uz Intuos, Intuos Pro, Wacom One 13, Cintiq, Cintiq Pro i MobileStudio Pro modele.
Gratis softver se kreće u vrijednosti i do 100€

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Vi i vaše računalo u kreativnom skladu. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije jednostavnim prirodnim doživljajem olovke. Ne može lakše uz One by Wacom.
 

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

PRODAJA WACOM HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati