Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.


Zaslon od 27', 4K, 120Mhz

Uronite u nevjerojatnu širinu i dubinu 10-bitnih boja, s realnom preciznošću od 99% Adobe RGB i 98% DCI-P3 pokrivenosti i mogućnošću prikaza preko 1 milijarde boja. Naš Pantone™ Validated i Pantone SkinTone™ Validated zaslon omogućuje vam odabir unaprijed postavljenih postavki za sve relevantne prostore boja koji se koriste u web dizajnu, dizajnu tiska, fotografiji i videu. U kombinaciji s podrškom za HDR Gamma, prekrasnom 4K rezolucijom i brzinom osvježavanja od 120 HZ, vaše će se oči uvijek iznova zaljubiti u Wacom Cintiq Pro 27.
 
Veći zasloni obično zauzimaju više prostora na stolu. Super tanak okvir na Wacom Cintiq Pro 27 zajedno s inovativnim položajem ExpressKeys™, kombiniraju se za manji uređaj koji stane na više stolova i daje vam više prostora za slobodno kretanje dok stvarate.Wacom Pen Pro 3
Ergonomski dizajniran, prilagođava se načinu na koji stvarate - poboljšan, dorađen, redizajniran.
Iznutra prema van, Wacom Pro Pen 3 se može konfigurirati prema vašem omiljenom osjećaju. S prilagodljivom težinom, debljinom držanja, gumbima olovke i središtem ravnoteže pronađite konfiguraciju koja odgovara vašem stilu. Ovaj prilagođeni pristup dizajnu pruža nezaboravno kreativno iskustvo.
Intuitivne višedodirne geste, poput pomicanja, zumiranja i rotacije, omogućuju vam da potpuno uronite u svoj kreativni proces. Besprijekorno prebacivanje između pokreta dodirom i poteza olovkom u jednom potezu.

Značajke Cintiq Pro 27 zaslona

4K rezolucija (3840 x 2160 UHD)
Odabir fotografa koji žele vidjeti i urediti svaki detalj svog rada ili video urednika koji uređuju sadržaj namijenjen za gledanje na 4K zaslonima, 4K rezolucija je srž mogućnosti Cintiq Pros zaslona 
 
Brzina osvježavanja 120Hz / 10ms
Ima gotovo nultu latenciju slike i olovke za neprekinuto kreativno iskustvo zajedno s Wide Gamut IPS zaslonom koji omogućuje najbolju boju i kutove gledanja za uranjanje u zaslon. Također, kada završite s radom, zaslon postaje izvrstan zaslon za igranje!
 
Svjetlina
Najsvjetliji zaslon koji je Wacom ikada napravio od 400 cd/m2, omogućuje vam da gledate svoje slike, video zapise i to s iznimnom preciznošću i živim bojama.
 
10-bitna boja
Za razliku od 8-bitnih zaslona koji mogu prikazati samo 16 milijuna nijansi boja, Cintiq Pro 27 je pravi 10-bitni zaslon, a kada se koristi s kompatibilnim računalima i aplikacijama, može prikazati više od 1 milijarde nijansi boja . Ova veća dubina bitova poželjna je u mnogim tijekovima rada, dajući veći osjećaj dubine, glatkije prijelaze i stapanja.
 
100% sRGB i Rec 709 pokrivenost
sRGB i Rec 709 manji su prostori boja od Adobe RGB-a, ali važno je imati potpunu pokrivenost za web i tradicionalni emitirani sadržaj.

99% Adobe RGB pokrivenosti
Cintiq 27 Pro nudi pokrivenost za gotovo cijeli Adobe RGB spektar koji se obično koristi u većini aplikacija za grafički dizajn i ilustracije.

98% DCI-P3 pokrivenosti
DCI-P3 je standard za kino i sa 98%, Cintiq Pro 27 pokriva gotovo cijeli prostor.

Tvornička kalibracija
Za Rec 2020, EBU i SMPTE-C te unaprijed postavljeni načini rada za PQ (DCI i Rec. 2100) i HLG (Rec. 2100) dostupni su za gledanje HDR sadržaja.

Točnost boje Delta E < 2
Zasloni s nižim Delta E proizvode točnije boje bez izobličenja boja, a istovremeno osiguravaju da nema razlike u boji između Cintiq Pro i drugih kalibriranih zaslona. S tvorničkim kalibracijama koje imaju Delta E manji od 2, odstupanje u boji ne bi se trebalo razlikovati između svih točnih zaslona s upravljanjem bojama. Za profesionalce koji rade na jednom monitoru i pregledavaju na drugom, točna i dosljedna reprodukcija boja je ključna.

Pantone® Validated
Kreativci već dugo vjeruju sustavu Pantone (PMS) za reprodukciju boja u širokom rasponu namjena kao što su grafika, pakiranje, brendiranje mode i industrijski dizajn. Ne samo da je Cintiq Pro 27 Pantone validiran, već je dobio i Pantone SkinTone Validation koji zadovoljava Pantone standard za prikaz cjelokupnog raspona tonova kože u Pantone sustavu.


Značajke Pen Pro 3

Detekcija pritiska
Wacom Pro Pen 3 je osjetljiv na način na koji pišete i crtate i prepoznaje debele linije, tanke linije i sjenčanje.
 
Prirodni dodir
Kada je riječ o crtanju, Pro Pen 3 je prirodan. Intuitivna, vrhunska tehnologija znači da je dovoljno inteligentan da zna kakva je prirodna težina vaše ruke za crtanje brzo i sporo ili sjenčanje i teksturne efekte.
 
Praćenje nagiba
Stvorili smo tehnologiju koja hvata vaše poteze pod posebnim kutom za udobno i precizno sjenčanje.
 
Prilagođeni vršci
Delikatno uravnotežite osjećaj i izdržljivost za različite vrste kreativnosti uz Wacom vrške koji odgovaraju svakom stilu.
 
Olovka bez baterije
Lagan, bez baterija, sve zahvaljujući EMR tehnologiji koju je patentirao Wacom. Pro Pen 3 je udoban za dugo putovanje.


Ostale značajke Cintiq Pro 27

Podrška za Linux
Budući da su Wacomovi proizvodi standardni alati u industriji medija i zabave, Wacom Cintiq Pro 27 (i svi naši profesionalni proizvodi) podržavaju jednostavnu integraciju u vaš studio ili profesionalni tijek rada. Naše pouzdano plug and play iskustvo nema premca u industriji, bez potrebe za preuzimanjem upravljačkog programa i kompatibilno je sa svim modernim distribucijama Linuxa za lokalne i virtualizirane sustave. 
Cintiq Pro 17 i 22 Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Wacom Movink 13 Uronite u sljedeću generaciju kreativnosti uz revolucionarni OLED zaslon s olovkom dizajniran posebno za digitalne kreativce u pokretu. Iskusite neusporedivu izvedbu i prenosivost jer Wacom Movink kombinira najbolje iskustvo olovke s briljantnim 13,3” full HD OLED Samsung zaslonom, sve u super tankom i ultra laganom uređaju. Bilo da ste profesionalni umjetnik, programer igara, videograf, fotograf ili student dizajna, Wacom Movink je vaš ultimativni kreativni suputnik.
Wacom One - Nova generacija
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Wacom kreativni paket - popis besplatnih programa

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Wacom Intuos Manga unboxing

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Dodatna oprema za grafičke tablete

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete.