Novi Wacom Intuos Manga za stvaranje profesionalnih manga stripovaWacom i Celsys najavili su lansiranje novog Wacom Intuos Manga Edition grafičkog tableta posvećenog rastućoj skupini obožavatelja stripova i manga koji žele stvoriti vlastite likove i priče. Posebno izdanje uključuje Wacom Intuos Small Bluetooth Pen tablet, dvogodišnju licencu za aplikaciju za crtanje Clip Studio Paint Pro i ekskluzivne video upute, tako da mladi umjetnici mogu odmah početi sa stvaranjem stripova i manga.

Svijet manga stripova je uzbudljiv te inspirira mnoge mlade ljude da počnu crtati i vrlo često je to prvi korak u digitalnom stvaranju. Samo kombinacija pravog hardvera i softvera omogućuje im da odmah počnu s digitalnim crtanjem. Zato je Wacom ušao u suradnju s Celsysom, japanskim proizvođačem Clip Studio Painta Pro. 

Wacom Intuos Manga Edition uparuje slobodu crtanja s digitalnom praktičnošću. Zajedno s Celsys Clip Studio Paint Pro postoji beskonačan niz kistova, boja i efekata s digitalnom kvalitetom bez premca. S 4096 razina osjetljivosti na pritisak, Wacom Pen bez baterije savršeno odražava vaše poteze kistom i linije, dok vam četiri prilagodljive ExpressKeys tipe daju prečace do funkcija koje najčešće koristite, poput mijenjanja vrhova ili alata. Kompatibilan sa sustavima Windows, Mac, Android i Chromebook, Wacom Intuos Manga Edition stavlja potpuno novi digitalni alatni okvir na dohvat ruke.

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.