Primjeri korištenja Wacom tehnologije u nastaviPostoje uobičajeni scenariji u kojima Wacomova digitalna tehnologija olovke i tinte može donijeti koristi u stvarnom svijetu za nastavnike i učenike.

INTERKATIVNA NASTAVA

Digitalna transformacija u učionici počinje s interaktivnim zaslonima za učitelje. Povezani s računalom ili prijenosnim računalom, ovi uređaji s olovkom omogućuju nastavnicima stvaranje dinamičnih i zanimljivih lekcija, povećanje angažmana i poboljšanje ishoda učenja učenika. Idealno za korištenje u osnovnim, srednjim i visokoškolskim ustanovama.Digitalna transformacija s olovkom

Za nastavnike i studente:
Omogućuje učiteljima da gledaju prema razredu tijekom predstavljanja, dajući učenicima jasan uvid u sadržaj, kao i održavanje kontakta očima tijekom nastave.
Lako se povezuje s drugim uređajima u učionici, uključujući monitore, prijenosna računala, projektore i još mnogo toga.
Idealno za scenarije hibridne nastave u kojima su neki učenici u razredu, a neki udaljeni.
Intuitivno sučelje omogućuje glatki prijelaz za digitalnu nastavu.
Radi sa standardnim softverom i sustavima za upravljanje učenjem, tako da se nastavnici mogu neprimjetno prebacivati između sustava/alata.

Za IT i administratore:
Interkativni monitor s olovkama mogu se koristiti za nadogradnju postojeće opreme, omogućujući jednostavan i isplativ prijelaz na digitalni rad u nastavni.
Vrhunska kvaliteta izrade čini Wacom uređaje iznimno isplativim.
Poboljšava dostupnost za nastavnike i učenike s ograničenom pokretljivošću.
Wacom interaktivni monitor s olovkom mogu stajati, biti pričvršćeni ili biti integrirani u stolove ili govornice.
Jednostavno ih uključite za početak predstavljanja, pisanja i podučavanja.
Softverski neutralna rješenja s minimalnom izobrazbom potrebnom za upis nastavnika.SURADNJA U RAZREDU

Proširivanje tehnologije digitalne olovke s nastavnika na učenike otvara nove mogućnosti za komunikaciju i suradnju u učionici i izvan nje. Koristeći uređaje s olovkom, nastavnici i učenici mogu brzo i jednostavno objasniti složene koncepte, bilježiti, dati povratne informacije i pokazati svoj rad.

Poboljšana iskustva učenja

Za nastavnike i studente:
Wacom uređaje mogu koristiti nastavnici ili učenici za stvaranje bogatog digitalnog sadržaja.
Učenici mogu lako dati doprinos raspravi u učionici dijeleći vlastite digitalno napisane ideje.
Oni također mogu pisati izvan učionice kako bi dovršili domaće zadatke i poslali ih online.
Nastavnici mogu individualno komunicirati sa svakim učenikom, budući da su procesi razmišljanja vidljivi digitalnim olovkama.
Mogu brzo i jednostavno identificirati gdje je učenik pogriješio i pružiti personalizirane povratne informacije.

Za IT i administratore:
Uz digitalno kreiran sadržaj, nastava se može održavati sa svim prisutnim učenicima, kod kuće ili u kombinaciji oboje.
Digitalno stvoren sadržaj također se može spremati i dijeliti, stvarajući nova sredstva za korištenje u nastavi i izvan nje.
Potiče mjerljiva poboljšanja u angažmanu učenika, vizualnoj komunikaciji i podržava učenje temeljeno na projektima.
Budući da su tableti i zasloni s olovkom softverski neutralni, nastavnici mogu nastaviti koristiti programe s digitalnom kompatibilnošću olovke koji su im već poznati.
Uz niz uređaja koji imaju USB s napajanjem i kompatibilnost s Chromebookom, Wacom uređajima je jednostavno upravljati i održavati ih iz godine u godinu.IZRADA NASTAVNOG MATERIJALA

Veliki dio nastave zapravo se događa izvan učionice. Upravo u pripremi lekcije, razvoju sadržaja, ocjenjivanju i ocjenjivanju učitelji također uviđaju stvarnu korist Wacom olovke i tableta. A za 'okrenuto učenje' mijenja igru, jer je potreba za redovitim stvaranjem sadržaja prilagođenog angažmanu - kako za lekcije tako i za učenje kod kuće - ključna.

Pojednostavite razvoj lekcija, ocjenjivanje i preokrenuto učenje

Stvorite bogat sadržaj za učenje za učionicu na fleksibilan i vremenski učinkovit način. Wacom uređaji se mogu koristiti zajedno s bilo kojim softverom za sadržaj ili prezentaciju uključujući PowerPoint, OneNote i Camtasia, kao i sa bilo kojim Learning Management System (LMS). Korištenje digitalne olovke za stvaranje rukom pisanog sadržaja motivira nastavnike prilikom izrade unaprijed snimljenih lekcija ili prezentacija.

Učenici mogu vidjeti materijal dok se stvara u nastavi i gledati ga nakon toga - mogućnost pauziranja i premotavanja unatrag radi pregleda omogućuje najbolje mogue učenje.

Ocjenjivanje rada učenika postaje učinkovitije kada se tijek rada na papiru zamijeni digitalnim. Smanjuje se ključno vrijeme između ocjenjivanja zadataka i rada s učenicima, što podučavanje čini jednostavnijim i stoga učinkovitijim.


 

Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.