Wacom One - Nova generacija

Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora i Wacom One grafičkih tableta.
Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Dok uživate u svojoj kreativnosti možete koristiti i zamjensku olovku drugih proizvođača, a kako bi lakoća korištenja bila još bolja Wacom One modeli automatski instaliraju upravljačke programe na Windows, MacOS, Chrome i Android platformama.
Wacom One Pen interaktivni monitori dolaze s dva USB-C konektora od kojih je samo jedan dovoljan za spoj sa PC, Mac, Chromebook ili kompatibilni Android uređaj, dok se drugi može koristiti kao USB-C HUB za spoj miša, tipkovnice ili nekog drugog uređaja.
Novi tanji zaslon omogućava precizno poravnanje vrha olovke i zaslona. Wacom One 13 donosi pogodnost multi-touch funkcije s 10 prstiju, te je prvi i jedini tablet s olovkom i multi-touch funkcijom u svom cjenovnom razredu.
Lagani i tanki (8mm) Wacom One tableti olakšavaju mobilno korištenje i savršeni su za putovanja.
Jednostavno spajanje s računalom ili pametnim telefonom, USB-C kabelom ili bežično (Bluetooth), pruža ergonomsku alternativu računalnom mišu.
Wacom One tableti podržavaju i korištenje digitalnih olovaka drugih proizvođača, uključujući renomirane marke poput Lamy ili Staedtler.
Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.