Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja

Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display i Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display do isteka zaliha

Wacom Cintiq Pro 24 Touch Display daje vam nešto neprocjenjivo: prostor. Toliko, zapravo, da nećete gubiti vrijeme na traženje te referentne slike ili otvaranje i zatvaranje različitih programa na sekundarnom zaslonu. Sada možete uštedjeti vrijeme i preuzeti kontrolu nad svojom kreativnošću, za učinkovitiji i kontrolirani radni prostor.
Pomičite, zumirajte ili rotirajte svoj rad s višedodirnim gestama - jednostavno poput korištenja vašeg pametnog telefona.

Wacom Cintiq Pro 24 Pen Display isto kao i Touch varijanta daje vam neprocjenjivi prostor tako da nećete gubiti vrijeme na traženje te referentne slike ili otvaranje i zatvaranje različitih programa na sekundarnom zaslonu, ali po povoljnijoj cijena.
Sada možete uštedjeti vrijeme i preuzeti kontrolu nad svojom kreativnošću, za učinkovitiji i kontrolirani radni prostor.

Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display je zaslon visokih performansi za profesionalne kreativce. Dovoljno je malen da se lako prenosi s računala na računalo i na drugo mjesto, ali ipak nudi dovoljno prostora za stvaranje.
Bez obzira crtate li, slikate ili ilustrirate profesionalno, uređujete fotografije ili videozapise, razvijate igre, dizajnirate grafiku ili čak crtate stripove i mange - ovaj grafički zaslon čini vaš rad učinkovitijim, udobnijim i preciznijim.

Wacom Cintiq 22 kreativni je zaslon s olovkom koji vam pomaže da oživite svoje ideje na zaslonu. Živopisne boje, HD jasnoća i ergonomski dizajn podižu vaš rad na višu razinu.
Wacom najsuvremenija kreativna olovka, Wacom Pro Pen 2, uključena je uz Wacom Cintiq. Uz 8192 razine osjetljivosti na pritisak i neusporedivo prepoznavanje nagiba, svaki potez i pokret vaše ruke prati se s nepogrešivom točnošću.

Wacom Cintiq 16 Pen Dsplay kreativni je zaslon s olovkom koji vam pomaže da oživite svoje ideje na zaslonu. Živopisne boje, HD jasnoća i ergonomski dizajn podižu vaš rad na višu razinu. Vrhunska tehnologija olovke sadrži 8192 razine osjetljivosti i prepoznaje nagib. Olovka se puni preko Wacom Cintiqa. S gumenim držačem i bočnim gumbima, ovaj uređaj dizajniran je za udobnost.

Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.