Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja

Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display i Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display do isteka zaliha

Wacom Cintiq Pro 24 Touch Display daje vam nešto neprocjenjivo: prostor. Toliko, zapravo, da nećete gubiti vrijeme na traženje te referentne slike ili otvaranje i zatvaranje različitih programa na sekundarnom zaslonu. Sada možete uštedjeti vrijeme i preuzeti kontrolu nad svojom kreativnošću, za učinkovitiji i kontrolirani radni prostor.
Pomičite, zumirajte ili rotirajte svoj rad s višedodirnim gestama - jednostavno poput korištenja vašeg pametnog telefona.

 
 

Wacom Cintiq Pro 24 Pen Display isto kao i Touch varijanta daje vam neprocjenjivi prostor tako da nećete gubiti vrijeme na traženje te referentne slike ili otvaranje i zatvaranje različitih programa na sekundarnom zaslonu, ali po povoljnijoj cijena.
Sada možete uštedjeti vrijeme i preuzeti kontrolu nad svojom kreativnošću, za učinkovitiji i kontrolirani radni prostor.

 
Kupi
 
 

Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display je zaslon visokih performansi za profesionalne kreativce. Dovoljno je malen da se lako prenosi s računala na računalo i na drugo mjesto, ali ipak nudi dovoljno prostora za stvaranje.
Bez obzira crtate li, slikate ili ilustrirate profesionalno, uređujete fotografije ili videozapise, razvijate igre, dizajnirate grafiku ili čak crtate stripove i mange - ovaj grafički zaslon čini vaš rad učinkovitijim, udobnijim i preciznijim.

 
 

Wacom Cintiq 22 kreativni je zaslon s olovkom koji vam pomaže da oživite svoje ideje na zaslonu. Živopisne boje, HD jasnoća i ergonomski dizajn podižu vaš rad na višu razinu.
Wacom najsuvremenija kreativna olovka, Wacom Pro Pen 2, uključena je uz Wacom Cintiq. Uz 8192 razine osjetljivosti na pritisak i neusporedivo prepoznavanje nagiba, svaki potez i pokret vaše ruke prati se s nepogrešivom točnošću.

 
Kupi
 
 

Wacom Cintiq 16 Pen Dsplay kreativni je zaslon s olovkom koji vam pomaže da oživite svoje ideje na zaslonu. Živopisne boje, HD jasnoća i ergonomski dizajn podižu vaš rad na višu razinu. Vrhunska tehnologija olovke sadrži 8192 razine osjetljivosti i prepoznaje nagib. Olovka se puni preko Wacom Cintiqa. S gumenim držačem i bočnim gumbima, ovaj uređaj dizajniran je za udobnost.

 
 
Cintiq Pro 17 i 22 Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Wacom Movink 13 Uronite u sljedeću generaciju kreativnosti uz revolucionarni OLED zaslon s olovkom dizajniran posebno za digitalne kreativce u pokretu. Iskusite neusporedivu izvedbu i prenosivost jer Wacom Movink kombinira najbolje iskustvo olovke s briljantnim 13,3” full HD OLED Samsung zaslonom, sve u super tankom i ultra laganom uređaju. Bilo da ste profesionalni umjetnik, programer igara, videograf, fotograf ili student dizajna, Wacom Movink je vaš ultimativni kreativni suputnik.
Wacom One - Nova generacija
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Wacom kreativni paket - popis besplatnih programa

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Wacom Intuos Manga unboxing

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Dodatna oprema za grafičke tablete

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete.