Cintiq Pro 17 i 22

Wacom Cintiq Pro 17 besprijekorno kombinira kompaktan dizajn s tehnološkom izvrsnošću. Može se pohvaliti 120Hz 4K zaslonom s olovkom, jedinstvenom ponudom u svojoj klasi, koji sadrži i 99% DCI-P3 i 88% Adobe RGB, zajedno s Pantone Validated certifikatom i podrškom za HDR Gamma. Ovaj profesionalni zaslon savršen je za najzahtjevnije zadatke slikanja i retuširanja. Wacom Cintiq Pro 17 daje prednost vašoj udobnosti sa svojim najtanjim okvirom do sada, olovkom koja brzo reagira, ekspresnim tipkama koje se mogu prilagoditi i raznim opcijama montiranja. Uključuje inovativnu Wacom Pro Pen 3, koja kombinira 36 olovaka u jednoj.
 
Osnovne značajke:
 • Vrhunski 4k zaslon sa 120 HZ i brzinom osvježavanja od 8 ms
 • 88% Adobe RGB i 99% DCI-P3 i HDR podrške
 • Moderan dizajn uključujući 8 lako dostupnih ExpressKeys
 • Multi-touch i upravljanje olovkom uklj. geste olovke
 • Novo prilagodljivo iskustvo Pro Pen 3
 • Gotovo nulta latencija olovke i zaslona
 • Niska sila aktivacije i veliko iskustvo crtanja
 
Predstavljamo pionirski 120Hz 4K zaslon s olovkom, revolucionarnu inovaciju koja nudi izvanrednu kombinaciju 99% DCI-P3 i 95% Adobe RGB pokrivenosti. Certificiran od strane Pantonea i s podrškom za HDR Gamma, savršen je izbor za kreativce, programere igara, snimatelje videa, fotografe i sve koji traže pero zaslon profesionalne razine. Wacom Cintiq Pro 22 pomno je izrađen kako bi poboljšao vašu udobnost, s našim najtanjim okvirom do sada, ergonomskom olovkom za držanje, prilagodljivim ekspresnim tipkama i nizom individualnih opcija montiranja. Također uključuje inovativnu Wacom Pro Pen 3, koja kombinira funkcionalnost 36 olovaka u jednom uređaju. Podesite težinu olovke, središte gravitacije, konfiguraciju gumba i još mnogo toga kako biste izradili personalizirani alat koji savršeno odgovara vašim potrebama.
 
Osnovne značajke:
 • Vrhunski 4k zaslon sa 120 HZ i brzinom osvježavanja od 12 ms
 • 95% Adobe RGB i 99% DCI-P3 i HDR podrške
 • Moderan dizajn uključujući 8 lako dostupnih ExpressKeys
 • Multi-touch i upravljanje olovkom uklj. geste olovke
 • Novo prilagodljivo iskustvo Pro Pen 3
 • Gotovo nulta latencija olovke i zaslona
 • Niska sila aktivacije i veliko iskustvo crtanja
 • Najbolja integracija na stol s malom površinom i proširivim okvirom za još veću udobnost
 
Korištenje Wacom Cintiq Pro
Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Pro Pen 3
Wacom Pro Pen 3 se može konfigurirati prema vašem omiljenom osjećaju. S prilagodljivom težinom, debljinom držanja, gumbima olovke i središtem ravnoteže pronađite konfiguraciju koja odgovara vašem stilu. Ovaj prilagođeni pristup dizajnu pruža nezaboravno kreativno iskustvo.
8.192 razine osjetljivosti na pritisak, 3 bočna prekidača Vrhunska tehnologija olovke: 3. generacija tehnologije olovke Wacom.
Savršeno prilagođeno pristajanje: uključene su prilagodbe za ravnotežu težine, različiti rukohvati ili bez bočnog prekidača Prepoznavanje nagiba: poboljšani nagib +/-60 stupnjeva
Izuzetno osjetljiv: Pro Pen 3 osjeća svaku nijansu i svaku promjenu, tako da će se i najblaži dodiri pojaviti na zaslonu
Profesionalno upravljanje bojama - jedan uređaj, savršen rezultat
Profesionalno upravljanje bojama nezamjenjivo je u mnogim industrijama. Prilikom ispisa fotografija korisnika, prijenosa podataka za ispis iz 3D dizajna, koordinacije dizajna između više timova i njihovih odgovarajućih uređaja za prikaz, izvorne i ciljne datoteke moraju se podudarati. U suprotnom dolazi do nepotrebnih ispravaka, gubitka vremena, a time i do većih troškova. S novom generacijom Wacom Cintiq Pro, dobivate kreativan alat koji ublažava ovu brigu.
Prethodno kalibriran, s do 99% DCI-P3 pokrivenosti prostora boja, Pantone Validated certifikatom, 10-bitnom bojom i HDR-Gamma podrškom, ovaj zaslon s olovkom ne samo da pruža apsolutnu preciznost u stvaranju vašeg rada, već i savršenu točnost boja.
Nema potrebe za skupim dodatnim referentnim uređajem za konačnu kontrolu boje prije podnošenja, ispisa i revizije. Štoviše, s Wacom Color Managerom možete fino podesiti prikaz boja kako bi odgovarao lokalnim uvjetima.
Cintiq Pro 17 i 22 Stand
Ekskluzivno skrojeni Cintiq Pro 17 Stand i Cintiq Pro 22 Stand mogu se pohvaliti dizajnom koji savršeno nadopunjuje i odgovara estetici Wacom Cintiq Pro grafičkih zaslona. Poboljšajte svoje kreativno iskustvo uz Cintiq Pro postolje, koje nudi dodatnu fleksibilnost i svestranost u vašem radnom prostor.
Cintiq Pro 17 i 22 Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Wacom One - Nova generacija
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Wacom Movink 13 Uronite u sljedeću generaciju kreativnosti uz revolucionarni OLED zaslon s olovkom dizajniran posebno za digitalne kreativce u pokretu. Iskusite neusporedivu izvedbu i prenosivost jer Wacom Movink kombinira najbolje iskustvo olovke s briljantnim 13,3” full HD OLED Samsung zaslonom, sve u super tankom i ultra laganom uređaju. Bilo da ste profesionalni umjetnik, programer igara, videograf, fotograf ili student dizajna, Wacom Movink je vaš ultimativni kreativni suputnik.
Wacom kreativni paket - popis besplatnih programa

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Wacom Intuos Manga unboxing

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Dodatna oprema za grafičke tablete

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete.