×
Upišite Vašu e-mail adresu *:
Niste upisali e-mail adresu
Ime *:
Molimo upišite vaše ime
Prezime *:
Molimo upišite vaše prezime
Tvrtka:
Adresa:
Grad:
Poštanski:
OIB:
Tekst poruke *:
Polja označena sa * su obavezna
Potrebna je validacija
Pročitao sam politiku zaštite privatnosti
Molimo vas potvrdite da se slažete s našom politikom zaštite privatnosti

GDPR PRAVILA PRIVATNOSTIVođenje obrade podataka

Finder d.o.o. OIB 02934349073 u svojoj poslovnoj jedinici Božidarevićeva 13, Zagreb (sjedište Gundulićeva 16, Zagreb), je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

pravila privatnosti se primjenjuju na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.
Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.
Ova Pravila se ne primjenjuju na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.


Kako prikupljamo osobne podatke

Finder d.o.o. prikuplja Vaše osobne podatke, između ostalog, u sljedećim slučajevima:

 • ukoliko nas izravno kontaktirate putem bilo koje internetske stranice Finder d.o.o. kako biste zatražili informacije ili ponudu za naše proizvode ili usluge
 • ukoliko izravno od nas kupite proizvod ili uslugu
 • ukoliko odgovorite na naše izravne marketinške kampanje, na primjer ispunjavanjem forme za unos podataka na našoj internetskoj stranici
 • ukoliko nam naši partneri ili principali dostave vaše podatke na dozvoljen način
 • ukoliko smo vaše osobne podatke dobili iz drugih izvora, na primjer od posrednika za poslovne adrese
 • ukoliko ste mlađi od 16 godina, molimo vas da nam ne pružate nikakve podatke bez odobrenja roditelja ili skrbnika


Koji podaci se mogu prikupljati

Možemo prikupljati sljedeće vrste podataka:

 • Kontaktni podaci - ime, titula, adresa, kontakt broj, email adresa, broj faksa.
 • Korištenje internetske stranice - način na koji koristite našu stranicu, uključujući informacije prikupljene putem kolačića i ostalih tehnologija za praćenje
 • Fotografije i video snimke - u slučaju prezentacija na sajmovima, konferencijama i drugim sličnim događanjima, možemo poprati događaj fotografiranjem ili snimanjem video materijala koje kasnije objavljujemo na internetskim stranicama Finder d.o.o. i društvenim mrežama
 • Informacije o prodaji, uslugama i servisu - informacije o kupnji, uključujući korisnički identitet kupca, broj računa ili ugovora i informacije o činjenici korištenja naših usluga, uključujući prigovore i zahtjeve
 • Informacije o povijesti kupca - stupanj zadovoljstva kupca, zaprimljene ponude, podaci o kupnji uklučujući predmet i datum kupnje, datum isporuke, informacije o jamstvu, odaziv na kampanje, povijest prigovora, povijest servisa i usluga


Kako se vaši podaci mogu koristiti

Korištenje osobnih podataka u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka mora biti opravdano temeljem jedne od pravnih „osnova“, a mi ovim pravilnikom utvrđujemo osnove za svaku upotrebu osobnih podataka.

Opravdana osnova za upotrebe su Legitimni interes i Suglasnost.

Legitimni interes:

Ova obrada temelji se na legitimnom interesu Finder d.o.o. za promoviranjem i pružanjem informacija o svojim proizvodima i uslugama, kao i u svrhu održavanja najviših standarda prodaje i usluga iz svoje ponude.
Temeljna prava i slobode postojećih i potencijalnih kupaca odmjerena su u odnosu na interes Finder d.o.o. da obrađuje osobne podatke u navedenu svrhu.

Ponude i prodaja, usluge i servis
Vaši osobni podaci koristiti će se za obradu ponuda, prodaju, konfiguraciju i servisiranje.

Pružanje osobnih podataka u svrhu prodaje i servisa predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to će utjecati na ispravno izvršenje ili ga čak onemogućiti.

Finder d.o.o. prikuplja [kontaktne podatke, osobne podatke i interese, informacije o ponudama, prodaji, pruženim uslugama i servisu] te ih može koristiti kako bi procijenio koje novosti i ponude vas najvjerojatnije zanimaju te vas kontaktirao u vezi s tim ponudama u skladu s vašim interesima.
Finder d.o.o. može te informacije podijeliti s partnerima, na primjer pravnim osobama koje pružaju uslugu financiranja, kako bi odgovorio na vaše zahtjeve i dao vam odgovarajuću ponudu.

Podrška kupcima
Finder d.o.o. će prikupiti kontaktne podatke, podatke o kupljenim proizvodima, uslugama, jamstvu i servisu kao i informacije o povijesti kupca kada kupite, servisirate ili koristite naše ostale usluge u svrhu obrade zahtjeva na temelju jamstva ili tehničke podrške za kupljenu opremu i softver.

Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama pod uvjetom da postoji opravdana osnova za prijenos, kao što je ispunjenje usluge (na primjer dostava na adresu), ili ustupanje podataka proizvođaču u svrhu riješavanja tehničkih ili drugih problema.


Suglasnost:

Finder d.o.o. koristi se direktnim marketingom temeljem Vašim odobnih podataka kako bi Vas informirali o novostima i promocijama u našoj ponudi informatičke opreme i softvera, o posebnim pogodnostima za kupnju, o prezentacijama novih proizvoda, kao i našim nastupima na sajmovima, konferencijama, te ostalim događanjima isključivo uz Vašu suglasnost.

Suglasnost za direktni marketing može se u bilo kojem trenutku povući. Svaka osoba također može bilo kada dati prigovor na obradu podataka u gore navedenu svrhu.

Pravne obveze:
Finder d.o.o. podliježe zakonima Hrvatske i dužan ih se pridržavati, uključujući pružanje vaših podataka tijelima za provedbu zakona, regulatornim i sudskim tijelima te trećim parničnim stranama vezano uz postupke ili istrage bilo gdje u svijetu gdje je to zahtijevano. Tamo gdje je to dopušteno, izravno ćemo vam uputiti takav zahtjev ili vas obavijestiti prije odgovora, osim ako bi to moglo utjecati na spriječavanje ili otkrivanje zločina.

Pružanje osobnih podataka u svrhu sukladnosti s obvezujućim zahtjevima za vašim podacima predstavlja zakonsku obvezu koja ovisi o konkretnom zahtjevu.


Kako čuvamo sigurnost vaših podataka

Koristimo razne sigurnosne mjere, uključujući enkripciju i autentifikaciju, kako bismo zaštitili i održali sigurnost, integritet i dostupnost vaših podataka.

Između ostalog, koristimo i sljedeće mjere:

 • strogo ograničen osobni pristup vašim podacima po načelu „nužnog pristupa“
 • sigurni prijenos prikupljenih podataka,
 • postavljanje vatrozida na IT sustave u svrhu zabrane neovlaštenog pristupa
 • trajno praćenje pristupa IT sustavima radi detekcije i spriječavanja zlouporabe osobnih podataka.

Svi vaši podaci pohranjuju se na našim sigurnim poslužiteljima i sigurnim poslužiteljima naših partnera te im se pristupa i koristi u skladu s našim pravilima i standardima sigurnosti (ili ekvivalentnim standardima naših podizvođača ili poslovnih partnera).

Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, te Finder d.o.o. poduzima sve mjere potrebne za zaštitu istih sukladno važećoj regulativi i dobrim praksama. Osobne podatke obrađujemo na siguran način, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od gubitka.


Zaštitne mjere za informacije o lokaciji


Određene usluge, na primjer dostava paketa na adresu, mogu se ponuditi isključivo ako odlučite otkriti svoju lokaciju.
Vrlo ozbiljno shvaćamo povjerljivost takve informacije o lokaciji te koristimo slijedeće zaštitne mjere za informacije o lokaciji:

 • Informacija se prikuplja ili joj se pristupa u tom obliku samo kada je to potrebno pružanje tražene usluge ili gdje smo zakonski obvezni zadržati i/ili pružiti tu informaciju (i gdje smo obvezni ustupiti tu informaciju tijelu za provedbu zakona ili drugoj trećoj strani, u tom slučaju ćemo vas obavijestiti, osim ako bi to moglo utjecati na spriječavanje ili otkrivanje zločina ili ako nam to nije dopušteno). 
 • Svaka druga upotreba informacija o lokaciji u svrhu analize izvršit će se na nepovratno anonimiziranim skupovima podataka


Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja.
U slučaju davanja privole za marketing, podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče.
U slučaju odbijenih ponuda, gdje nije dana privola za marketing, podatke vezane uz ponudu čuvamo godinu dana, a u slučaju da nas zatražite brisanje, isti će biti izbrisani odmah.

Osobni podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.


Kako nas kontaktirati, vaša prava na zaštitu podataka i pritužbu tijelu za zaštitu podataka

Ako imate ikakvih pitanja u vezi upotrebe vaših podataka, kontaktirajte nas na e-mail <info@finder.hr>
U svakom trenutku imate pravo:

 • tražiti nas da vam pružimo dodatne informacije o načinu na koji koristimo vaše podatke 
 • da vam pošaljemo ispis osobnih podataka koje ste nam dali 
 • tražiti nas da ispravimo sve netočnosti u podacima koje imamo
 • tražiti nas da izbrišemo sve podatke u odnosu na koje više nemamo zakonsku osnovu za upotrebu, 
 • u slučajevima gdje se obrada temelji na suglasnosti te vezano za svaki direktni marketing, povući svoju suglasnost s učinkom u budućnosti kako bismo prestali s takvom određenom obradom 
 • dati prigovor na svaku obradu [uključujući profiliranje] koja se temelji na legitimnom interesu zbog vaše specifične situacije, osim ako su razlozi za izvršenje takve obrade jači od prava na zaštitu osobnih podataka
 • tražiti nas da ograničimo način na koji koristimo vaše podatke, npr. dok se prigovor obrađuje
×

Wacom novosti


Wacom promocija do 31.07.

 
Cintiq 16 Pen Display
584,00 € + PDV
Više
 
Cintiq 22 Pen Display
868,00 € + PDV
Više
 
 
 
Intuos PRO Medium
264,00 € + PDV
Više

Wacom Movink 13

Wacom Movink 13
Prvi profesionalni OLED zaslon s olovkom - Wacom Movink 13

Prvi profesionalni OLED zaslon s olovkom

Uronite u sljedeću generaciju kreativnosti uz revolucionarni OLED zaslon s olovkom dizajniran posebno za digitalne kreativce u pokretu. Iskusite neusporedivu izvedbu i prenosivost jer Wacom Movink kombinira najbolje iskustvo olovke s briljantnim 13,3'' full HD OLED Samsung zaslonom, sve u super tankom i ultra laganom uređaju.
Bilo da ste profesionalni umjetnik, programer igara, videograf, fotograf ili student dizajna, Wacom Movink je vaš ultimativni kreativni suputnik.
Sa svojim elegantnim dizajnom i naprednom tehnologijom, Movink nudi dublje crne, veći kontrast i živopisne boje, osiguravajući impresivno i precizno kreativno iskustvo. Istražite budućnost digitalne umjetnosti uz Wacom Movink
Ključne značajke - Wacom Movink 13
Ključne značajke

 

 • Ultra-svijetli s visokim kontrastom full HD 13.3" OLED zaslon
 • Debljina samo 4-6 mm, težina ispod 420 g
 • Hladi se bez suvišne topline
 • Osvježeni Pro Pen 3 s integriranom pohranom vršaka
 • Bez vidljive paralakse ili izobličenja boje, < 1ms kašnjenje olovke
 • Tehnologija dvostruke olovke: podržava Wacom Pro olovke ili olovke trećih strana
 • Smanjena razina plave svjetlosti smanjuje naprezanje očiju
 • Poboljšana tehnologija upravljanja pokretima s više dodira
 • Jedan USB-C kabel za jednostavno povezivanje
 • Kompatibilnost s Windows, MacOS, ChromeOS i nekim Android uređajima
 • Prilagodljivi ExpressKey™ prečaci, dodirne tipke i gumb tableta
 • Opsežan paket besplatnih probnih verzija softvera
 • Podrška za Wacom Bridge

 

 
 
Profesionalno upravljanje bojama

Sa vrhunskim OLED zaslonom od 13,3 inča, Wacom Movink pruža prikaz koji oduzima dah s visokim kontrastima i čistom crnom bojom, nadmašujući mogućnosti tradicionalnih LCD zaslona. Uz DCI-P3 pokrivenost od 100% i Adobe RGB od 95%, Movink osigurava vjernu reprodukciju svake nijanse, nudeći spektar od preko 1,07 milijardi boja u zapanjujućoj 10-bitnoj dubini. Tvornički kalibriran i Pantone validiran, ovaj zaslon jamči dokazanu visoku točnost boja, ispunjavajući stroge zahtjeve profesionalnih radnih procesa. Dodatno, s mogućnošću pohranjivanja dva prilagođena profila boja, Movink vam omogućuje da prilagodite svoje postavke boja kako bi odgovarale vašim specifičnim potrebama, osiguravajući dosljednost u svim vašim projektima. Doživite istu kvalitetu kao nova generacija Wacom Cintiq Pro, gdje se svaka nijansa prikazuje s neusporedivom preciznošću i živošću.

 
Profesionalno upravljanje bojama - Wacom Movink 13
 
Ultra lagani dizajn s performanse visoke klase - Wacom Movink 13
Ultra lagani dizajn s performanse visoke klase

Wacom Movink 13 ima ultralagano kućište od legure magnezija i zahvaljujući OLED tehnologiji tanji je od bilo kojeg drugog Wacom zaslona s olovkom. Njegova visokokvalitetna konstrukcija čini Wacom Movink vašim čvrstim svakodnevnim suputnikom, donoseći profesionalnu kvalitetu prikaza kamo god idete. S maksimalnom debljinom od 6,5 mm i težinom od samo 420 gr. ukupno. Movink se može pridružiti svakom putovanju - čak i bez dodatne prtljage.

 
 
Wacom Pro Pen 3 - Ekskluzivno Wacom Movink izdanje

Bilo da skicirate, ilustrirate ili uređujete, Pro Pen 3 pruža prirodan i intuitivan osjećaj, čineći svaki potez lakim i preciznim. Doživite razliku s Wacom Pro Pen 3 i otključajte novu razinu kreativnosti. Wacom Pro Pen 3 koji se isporučuje uz Wacom Movink ekskluzivni je model koji ima jedinstveni držač za vrh koji služi i kao skidač vrha. Recite zbogom hitnim slučajevima, čak i kada ste u pokretu, uz ovaj praktični i inovativni dizajn.

 • 8192 razine osjetljivosti na pritisak, 3 bočna prekidača
 • Vrhunska tehnologija olovke: 3. generacija tehnologije olovke Wacom
 • Ekskluzivno izdanje Wacom Movink: uključujući držač pera koji također funkcionira kao skidač pera
 • Prepoznavanje nagiba: poboljšani nagib +/-60 stupnjeva
 • Izuzetno osjetljiv: Pro Pen 3 osjeća svaku nijansu i svaku promjenu, tako da će se i najblaži dodiri pojaviti na zaslonu

 

 
Wacom Pro Pen 3 - Ekskluzivno Wacom Movink izdanje - Wacom Movink 13
 
Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla Glass - Wacom Movink 13

Otpornost susreće kreativnost
Wacom Movink 13 može se pohvaliti otpornošću Corning Gorilla Glass stakla, osiguravajući izdržljivost bez kompromisa u stilu ili u funkcionalnosti. Izrađen s preciznošću, ovaj inovativni zaslon s olovkom spaja elegantan dizajn s robusnim materijalima, što ga čini idealnim suputnikom za vaše kreativne napore. Bilo da radite u pokretu ili u udobnosti svog studija, budite uvjereni da je vaš Movink 13 napravljen da traje. Uživajte u vrhunskom spoju oblika i funkcije sa zaslonom koji ne samo da radi besprijekorno, već i dodaje dašak sofisticiranosti vašem radnom prostoru.

 
Zaboravite na paralaksu
Zaboravite na paralaksu - Wacom Movink 13

Wacom Movink donosi preciznost bez paralakse
Doživite kreativnost kao nikada prije uz minimalnu paralaksu, osiguravajući da se potezi vaše olovke točno prevedu na zaslon s neusporedivom preciznošću. Movinkov ultra-tanki zaslon poboljšava vaš tok rada, pružajući besprijekorno platno za vaše umjetničke napore. Recite zbogom ometajućem odsjaju i otiscima prstiju sa staklom protiv odsjaja (AG) i premazom protiv otisaka prstiju (AF), koji vam omogućuje da se usredotočite isključivo na svoju kreativnost bez ikakvih prekida. Uz Wacom Movink, svaki potez je tečan, svaki detalj je precizan, a svaka kreacija oživljava s neusporedivom jasnoćom.

 
Kompatibilnost olovke
Kompatibilnost olovke - Wacom Movink 13

Radi s vašom omiljenom olovkom
Predstavljajući proboj u svestranosti, Wacom Movink ponosno predstavlja Dual Pen tehnologiju, označavajući Wacomov inauguracijski profesionalni kreativni zaslon s olovkom koji prihvaća ovu inovaciju. Besprijekorno prilagodljiv, pozdravlja vaš omiljeni digitalni alat, bilo da se radi o revolucionarnoj olovci Wacom Pro Pen 3, koja se prodaje uz Wacom Movink, cijenjenoj olovci Wacom Pro Pen 2 ili olovci izrađenoj s tehnologijom univerzalne digitalne olovke cijenjenih marki kao što su LAMY, Kaweco ili STAEDTLER.

 

Cintiq Pro 17 i 22

Wacom Cintiq Pro 17 besprijekorno kombinira kompaktan dizajn s tehnološkom izvrsnošću. Može se pohvaliti 120Hz 4K zaslonom s olovkom, jedinstvenom ponudom u svojoj klasi, koji sadrži i 99% DCI-P3 i 88% Adobe RGB, zajedno s Pantone Validated certifikatom i podrškom za HDR Gamma. Ovaj profesionalni zaslon savršen je za najzahtjevnije zadatke slikanja i retuširanja. Wacom Cintiq Pro 17 daje prednost vašoj udobnosti sa svojim najtanjim okvirom do sada, olovkom koja brzo reagira, ekspresnim tipkama koje se mogu prilagoditi i raznim opcijama montiranja. Uključuje inovativnu Wacom Pro Pen 3, koja kombinira 36 olovaka u jednoj.
 
Osnovne značajke:
 • Vrhunski 4k zaslon sa 120 HZ i brzinom osvježavanja od 8 ms
 • 88% Adobe RGB i 99% DCI-P3 i HDR podrške
 • Moderan dizajn uključujući 8 lako dostupnih ExpressKeys
 • Multi-touch i upravljanje olovkom uklj. geste olovke
 • Novo prilagodljivo iskustvo Pro Pen 3
 • Gotovo nulta latencija olovke i zaslona
 • Niska sila aktivacije i veliko iskustvo crtanja
 
Predstavljamo pionirski 120Hz 4K zaslon s olovkom, revolucionarnu inovaciju koja nudi izvanrednu kombinaciju 99% DCI-P3 i 95% Adobe RGB pokrivenosti. Certificiran od strane Pantonea i s podrškom za HDR Gamma, savršen je izbor za kreativce, programere igara, snimatelje videa, fotografe i sve koji traže pero zaslon profesionalne razine. Wacom Cintiq Pro 22 pomno je izrađen kako bi poboljšao vašu udobnost, s našim najtanjim okvirom do sada, ergonomskom olovkom za držanje, prilagodljivim ekspresnim tipkama i nizom individualnih opcija montiranja. Također uključuje inovativnu Wacom Pro Pen 3, koja kombinira funkcionalnost 36 olovaka u jednom uređaju. Podesite težinu olovke, središte gravitacije, konfiguraciju gumba i još mnogo toga kako biste izradili personalizirani alat koji savršeno odgovara vašim potrebama.
 
Osnovne značajke:
 • Vrhunski 4k zaslon sa 120 HZ i brzinom osvježavanja od 12 ms
 • 95% Adobe RGB i 99% DCI-P3 i HDR podrške
 • Moderan dizajn uključujući 8 lako dostupnih ExpressKeys
 • Multi-touch i upravljanje olovkom uklj. geste olovke
 • Novo prilagodljivo iskustvo Pro Pen 3
 • Gotovo nulta latencija olovke i zaslona
 • Niska sila aktivacije i veliko iskustvo crtanja
 • Najbolja integracija na stol s malom površinom i proširivim okvirom za još veću udobnost
 
Korištenje Wacom Cintiq Pro
Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Pro Pen 3
Wacom Pro Pen 3 se može konfigurirati prema vašem omiljenom osjećaju. S prilagodljivom težinom, debljinom držanja, gumbima olovke i središtem ravnoteže pronađite konfiguraciju koja odgovara vašem stilu. Ovaj prilagođeni pristup dizajnu pruža nezaboravno kreativno iskustvo.
8.192 razine osjetljivosti na pritisak, 3 bočna prekidača Vrhunska tehnologija olovke: 3. generacija tehnologije olovke Wacom.
Savršeno prilagođeno pristajanje: uključene su prilagodbe za ravnotežu težine, različiti rukohvati ili bez bočnog prekidača Prepoznavanje nagiba: poboljšani nagib +/-60 stupnjeva
Izuzetno osjetljiv: Pro Pen 3 osjeća svaku nijansu i svaku promjenu, tako da će se i najblaži dodiri pojaviti na zaslonu
Profesionalno upravljanje bojama - jedan uređaj, savršen rezultat
Profesionalno upravljanje bojama nezamjenjivo je u mnogim industrijama. Prilikom ispisa fotografija korisnika, prijenosa podataka za ispis iz 3D dizajna, koordinacije dizajna između više timova i njihovih odgovarajućih uređaja za prikaz, izvorne i ciljne datoteke moraju se podudarati. U suprotnom dolazi do nepotrebnih ispravaka, gubitka vremena, a time i do većih troškova. S novom generacijom Wacom Cintiq Pro, dobivate kreativan alat koji ublažava ovu brigu.
Prethodno kalibriran, s do 99% DCI-P3 pokrivenosti prostora boja, Pantone Validated certifikatom, 10-bitnom bojom i HDR-Gamma podrškom, ovaj zaslon s olovkom ne samo da pruža apsolutnu preciznost u stvaranju vašeg rada, već i savršenu točnost boja.
Nema potrebe za skupim dodatnim referentnim uređajem za konačnu kontrolu boje prije podnošenja, ispisa i revizije. Štoviše, s Wacom Color Managerom možete fino podesiti prikaz boja kako bi odgovarao lokalnim uvjetima.
Cintiq Pro 17 i 22 Stand
Ekskluzivno skrojeni Cintiq Pro 17 Stand i Cintiq Pro 22 Stand mogu se pohvaliti dizajnom koji savršeno nadopunjuje i odgovara estetici Wacom Cintiq Pro grafičkih zaslona. Poboljšajte svoje kreativno iskustvo uz Cintiq Pro postolje, koje nudi dodatnu fleksibilnost i svestranost u vašem radnom prostor.

Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja

Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display i Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display do isteka zaliha

Wacom Cintiq Pro 24 Touch Display daje vam nešto neprocjenjivo: prostor. Toliko, zapravo, da nećete gubiti vrijeme na traženje te referentne slike ili otvaranje i zatvaranje različitih programa na sekundarnom zaslonu. Sada možete uštedjeti vrijeme i preuzeti kontrolu nad svojom kreativnošću, za učinkovitiji i kontrolirani radni prostor.
Pomičite, zumirajte ili rotirajte svoj rad s višedodirnim gestama - jednostavno poput korištenja vašeg pametnog telefona.

Wacom Cintiq Pro 24 Pen Display isto kao i Touch varijanta daje vam neprocjenjivi prostor tako da nećete gubiti vrijeme na traženje te referentne slike ili otvaranje i zatvaranje različitih programa na sekundarnom zaslonu, ali po povoljnijoj cijena.
Sada možete uštedjeti vrijeme i preuzeti kontrolu nad svojom kreativnošću, za učinkovitiji i kontrolirani radni prostor.

Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display je zaslon visokih performansi za profesionalne kreativce. Dovoljno je malen da se lako prenosi s računala na računalo i na drugo mjesto, ali ipak nudi dovoljno prostora za stvaranje.
Bez obzira crtate li, slikate ili ilustrirate profesionalno, uređujete fotografije ili videozapise, razvijate igre, dizajnirate grafiku ili čak crtate stripove i mange - ovaj grafički zaslon čini vaš rad učinkovitijim, udobnijim i preciznijim.

Wacom Cintiq 16 Pen Dsplay kreativni je zaslon s olovkom koji vam pomaže da oživite svoje ideje na zaslonu. Živopisne boje, HD jasnoća i ergonomski dizajn podižu vaš rad na višu razinu. Vrhunska tehnologija olovke sadrži 8192 razine osjetljivosti i prepoznaje nagib. Olovka se puni preko Wacom Cintiqa. S gumenim držačem i bočnim gumbima, ovaj uređaj dizajniran je za udobnost.

Wacom One - Nova generacija

Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora i Wacom One grafičkih tableta.
Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Dok uživate u svojoj kreativnosti možete koristiti i zamjensku olovku drugih proizvođača, a kako bi lakoća korištenja bila još bolja Wacom One modeli automatski instaliraju upravljačke programe na Windows, MacOS, Chrome i Android platformama.
Wacom One Pen interaktivni monitori dolaze s dva USB-C konektora od kojih je samo jedan dovoljan za spoj sa PC, Mac, Chromebook ili kompatibilni Android uređaj, dok se drugi može koristiti kao USB-C HUB za spoj miša, tipkovnice ili nekog drugog uređaja.
Novi tanji zaslon omogućava precizno poravnanje vrha olovke i zaslona. Wacom One 13 donosi pogodnost multi-touch funkcije s 10 prstiju, te je prvi i jedini tablet s olovkom i multi-touch funkcijom u svom cjenovnom razredu.
Lagani i tanki (8mm) Wacom One tableti olakšavaju mobilno korištenje i savršeni su za putovanja.
Jednostavno spajanje s računalom ili pametnim telefonom, USB-C kabelom ili bežično (Bluetooth), pruža ergonomsku alternativu računalnom mišu.
Wacom One tableti podržavaju i korištenje digitalnih olovaka drugih proizvođača, uključujući renomirane marke poput Lamy ili Staedtler.

Wacom kreativni paket - popis besplatnih programa

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Proizvod Besplatni softver Trajanje licence
One by Wacom   Clip Studio Paint Pro 3 mjeseca
Magma Pro 3 mjeseca
Concepts 3 mjeseca
Intuos pen tablet Corel Aftershot Pro 3 3 mjeseca
Corel Painter Essentials 8 3 mjeseca
Clip Studio Paint Pro 2 godine
BorisFX Optics 12 mjeseci
Skylum Luminar Neo 3 mjeseca
Skillshare Online Courses 3 mjeseca
Intuos Pro pen tablet Capture One 3 mjeseca
MASV File Sharing 3 mjeseca (ili 250GB)
Shapr 3D 3 mjeseca
Wacom One (2023) pen tablet Clip Studio Paint Pro 3 mjeseca
Magma Pro 3 mjeseca
Bamboo Paper by Wacom  
Serif Affinity Designer 3 mjeseca
Serif Affinity Photo 3 mjeseca
Serif Affinity Publisher 3 mjeseca
Wacom One (Gen1) pen display Clip Studio Paint Pro 3 mjeseca
Magma Pro 3 mjeseca
Skillshare Online Courses 3 mjeseca
Serif Affinity Designer 3 mjeseca
Serif Affinity Photo 3 mjeseca
Serif Affinity Publisher 3 mjeseca
Wacom One (2023) pen display Clip Studio Paint Pro 3 mjeseca
Magma Pro 3 mjeseca
Bamboo Paper by Wacom  
Serif Affinity Designer 3 mjeseca
Serif Affinity Photo 3 mjeseca
Serif Affinity Publisher 3 mjeseca
Shapr3D 3 mjeseca
Cintiq pen display Clip Studio Paint EX 6 mjeseci
MASV File Sharing 3 mjeseca (ili 250GB)
Cintiq Pro  pen display Capture One 3 mjeseca
MASV File Sharing 3 mjeseca
Shapr 3D 3 mjeseca
Toon Boom Storyboard Pro 3 mjeseca
Toon Boom Harmony 3 mjeseca

Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.


Zaslon od 27', 4K, 120Mhz

Uronite u nevjerojatnu širinu i dubinu 10-bitnih boja, s realnom preciznošću od 99% Adobe RGB i 98% DCI-P3 pokrivenosti i mogućnošću prikaza preko 1 milijarde boja. Naš Pantone™ Validated i Pantone SkinTone™ Validated zaslon omogućuje vam odabir unaprijed postavljenih postavki za sve relevantne prostore boja koji se koriste u web dizajnu, dizajnu tiska, fotografiji i videu. U kombinaciji s podrškom za HDR Gamma, prekrasnom 4K rezolucijom i brzinom osvježavanja od 120 HZ, vaše će se oči uvijek iznova zaljubiti u Wacom Cintiq Pro 27.
 
Veći zasloni obično zauzimaju više prostora na stolu. Super tanak okvir na Wacom Cintiq Pro 27 zajedno s inovativnim položajem ExpressKeys™, kombiniraju se za manji uređaj koji stane na više stolova i daje vam više prostora za slobodno kretanje dok stvarate.Wacom Pen Pro 3
Ergonomski dizajniran, prilagođava se načinu na koji stvarate - poboljšan, dorađen, redizajniran.
Iznutra prema van, Wacom Pro Pen 3 se može konfigurirati prema vašem omiljenom osjećaju. S prilagodljivom težinom, debljinom držanja, gumbima olovke i središtem ravnoteže pronađite konfiguraciju koja odgovara vašem stilu. Ovaj prilagođeni pristup dizajnu pruža nezaboravno kreativno iskustvo.
Intuitivne višedodirne geste, poput pomicanja, zumiranja i rotacije, omogućuju vam da potpuno uronite u svoj kreativni proces. Besprijekorno prebacivanje između pokreta dodirom i poteza olovkom u jednom potezu.

Značajke Cintiq Pro 27 zaslona

4K rezolucija (3840 x 2160 UHD)
Odabir fotografa koji žele vidjeti i urediti svaki detalj svog rada ili video urednika koji uređuju sadržaj namijenjen za gledanje na 4K zaslonima, 4K rezolucija je srž mogućnosti Cintiq Pros zaslona 
 
Brzina osvježavanja 120Hz / 10ms
Ima gotovo nultu latenciju slike i olovke za neprekinuto kreativno iskustvo zajedno s Wide Gamut IPS zaslonom koji omogućuje najbolju boju i kutove gledanja za uranjanje u zaslon. Također, kada završite s radom, zaslon postaje izvrstan zaslon za igranje!
 
Svjetlina
Najsvjetliji zaslon koji je Wacom ikada napravio od 400 cd/m2, omogućuje vam da gledate svoje slike, video zapise i to s iznimnom preciznošću i živim bojama.
 
10-bitna boja
Za razliku od 8-bitnih zaslona koji mogu prikazati samo 16 milijuna nijansi boja, Cintiq Pro 27 je pravi 10-bitni zaslon, a kada se koristi s kompatibilnim računalima i aplikacijama, može prikazati više od 1 milijarde nijansi boja . Ova veća dubina bitova poželjna je u mnogim tijekovima rada, dajući veći osjećaj dubine, glatkije prijelaze i stapanja.
 
100% sRGB i Rec 709 pokrivenost
sRGB i Rec 709 manji su prostori boja od Adobe RGB-a, ali važno je imati potpunu pokrivenost za web i tradicionalni emitirani sadržaj.

99% Adobe RGB pokrivenosti
Cintiq 27 Pro nudi pokrivenost za gotovo cijeli Adobe RGB spektar koji se obično koristi u većini aplikacija za grafički dizajn i ilustracije.

98% DCI-P3 pokrivenosti
DCI-P3 je standard za kino i sa 98%, Cintiq Pro 27 pokriva gotovo cijeli prostor.

Tvornička kalibracija
Za Rec 2020, EBU i SMPTE-C te unaprijed postavljeni načini rada za PQ (DCI i Rec. 2100) i HLG (Rec. 2100) dostupni su za gledanje HDR sadržaja.

Točnost boje Delta E < 2
Zasloni s nižim Delta E proizvode točnije boje bez izobličenja boja, a istovremeno osiguravaju da nema razlike u boji između Cintiq Pro i drugih kalibriranih zaslona. S tvorničkim kalibracijama koje imaju Delta E manji od 2, odstupanje u boji ne bi se trebalo razlikovati između svih točnih zaslona s upravljanjem bojama. Za profesionalce koji rade na jednom monitoru i pregledavaju na drugom, točna i dosljedna reprodukcija boja je ključna.

Pantone® Validated
Kreativci već dugo vjeruju sustavu Pantone (PMS) za reprodukciju boja u širokom rasponu namjena kao što su grafika, pakiranje, brendiranje mode i industrijski dizajn. Ne samo da je Cintiq Pro 27 Pantone validiran, već je dobio i Pantone SkinTone Validation koji zadovoljava Pantone standard za prikaz cjelokupnog raspona tonova kože u Pantone sustavu.


Značajke Pen Pro 3

Detekcija pritiska
Wacom Pro Pen 3 je osjetljiv na način na koji pišete i crtate i prepoznaje debele linije, tanke linije i sjenčanje.
 
Prirodni dodir
Kada je riječ o crtanju, Pro Pen 3 je prirodan. Intuitivna, vrhunska tehnologija znači da je dovoljno inteligentan da zna kakva je prirodna težina vaše ruke za crtanje brzo i sporo ili sjenčanje i teksturne efekte.
 
Praćenje nagiba
Stvorili smo tehnologiju koja hvata vaše poteze pod posebnim kutom za udobno i precizno sjenčanje.
 
Prilagođeni vršci
Delikatno uravnotežite osjećaj i izdržljivost za različite vrste kreativnosti uz Wacom vrške koji odgovaraju svakom stilu.
 
Olovka bez baterije
Lagan, bez baterija, sve zahvaljujući EMR tehnologiji koju je patentirao Wacom. Pro Pen 3 je udoban za dugo putovanje.


Ostale značajke Cintiq Pro 27

Podrška za Linux
Budući da su Wacomovi proizvodi standardni alati u industriji medija i zabave, Wacom Cintiq Pro 27 (i svi naši profesionalni proizvodi) podržavaju jednostavnu integraciju u vaš studio ili profesionalni tijek rada. Naše pouzdano plug and play iskustvo nema premca u industriji, bez potrebe za preuzimanjem upravljačkog programa i kompatibilno je sa svim modernim distribucijama Linuxa za lokalne i virtualizirane sustave. 

Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

 

Skillshare – Online Courses
Vodeći tečajevi obuke

Povećajte svoje profesionalne ili kreativne vještine. Skillshare članstvo dolazi u paketu sa Intuos i Wacom One uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Omogućava pristup tečajevima napredne do profesionalne razine u raznim kreativnim područjima uključujući umjetnost, dizajn, tehnologiju i još mnogo toga.
Unaprijedite svoje vještine korištenja Wacom proizvoda u različitim područjima. Članstvo ne uključuje samo video zapise o korištenju Wacom proizvoda s kreativnim softverom, već i video zapise za opći profesionalni razvoj.

 

Skylum - Luminar NEO
Uređivanje fotografija potpomognuto umjetnom inteligencijom

Nalazi se u paketu sa Intuos uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje namijenjen fotografima i montažerima fotografija. Tijek rada je prilagođen je početnicima a podržava prerastanje u napredne korisnike. Jednostavni alati za korištenje kao što je "Uklanjanje neba u 1 koraku" za početnike ili napredni alati za maskiranje za napredne korisnike. 
Radi kao samostalna aplikacija ili Adobe Photoshop/Lightroom dodatak. Nadopunjuje postojeći Intuos Photo paket (Boris FX optika nudi filtre, Luminar nudi značajke poput uklanjanja neba). 

 

Shapr3D
3D modeliranje na svim razinama - optimizirano za rad s olovkom i dodirom

Nudi 3D modeliranje pomoću olovke i dodira sa sučeljem jednostavnim za korištenje.
Dolazi u paketu sa Cintiq Pro i Intuos Pro uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Namijenjeno korisnicima koji žele naučiti 3D modeliranje, iskusnim CAD kreatorima, industrijskim dizajnerima i svakome tko želi izraditi 3D modele. Jednostavan za korištenje/učenje i razvijanje vještina 3D modeliranja.

 

Magma
Profesionalni kreativni softver izravno u vašem pregledniku!

U paketu sa Wacom One i One by Wacom uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje.
Magma je prva aplikacija na svijetu za zajedničko crtanje u pregledniku optimizirana za unos olovkom s minimalnom latencijom! 
Aplikacija su dizajnirali umjetnici za umjetnike sa naprednim značajkama kao što su PSD uvoz/izvoz, kistovima za teksturu,... Idealno za umjetnike koji žele unaprijediti svoje vještine zajedničkog crtanja u prozoru preglednika koristeći napredne alate.

 

Bluescape
Beskonačna ploča za kreativan i nekreativan rad

Dolazi u paketu sa Intuos, One by Wacom, Titan, Titan Lite i Momiji uređajima na 3-mjesečno probno razdoblje. Idealno za rad na daljinu, virtualne timove i kreativce koji pohranjuju i dijele koncepte i dizajnerske ideje s drugima.
Bluescape nudi virtualna platformu za suradnju, beskonačno platno, širok raspon formata  datoteka, video chat i prezentacije unutar aplikacije te radnu površinu koja je jednostavna i laka za korištenje s Wacom proizvodima.

Wacom Intuos Manga unboxing

Tableti za online predavanja, rad na daljinu i prezentacije

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

 

Dodatna oprema za grafičke tablete

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Nudimo vam prikaz sve dodatne opreme zasebno za Inutos grafičke tablete i zasebno za uređaje s monitorima: Cintiq i MobileStudio Pro, te kompatibilnost olovki, vrškova, torbi, stalaka i ostalog sa svakim uređajem.

Pošaljite nam upit sa šifrom tražene dodatne opreme na koji ćemo vam odgovoriti s ponudom i rokom isporuke. 

Wacom promocija do 31.07. Promotivna prodaja Cintiq 16 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Wacom One 12 Pen Display, Intuos PRO Medium i Intuos Bluetooth Small Manga do 31.07.2024.
Wacom Movink 13 Uronite u sljedeću generaciju kreativnosti uz revolucionarni OLED zaslon s olovkom dizajniran posebno za digitalne kreativce u pokretu. Iskusite neusporedivu izvedbu i prenosivost jer Wacom Movink kombinira najbolje iskustvo olovke s briljantnim 13,3” full HD OLED Samsung zaslonom, sve u super tankom i ultra laganom uređaju. Bilo da ste profesionalni umjetnik, programer igara, videograf, fotograf ili student dizajna, Wacom Movink je vaš ultimativni kreativni suputnik.
Cintiq Pro 17 i 22 Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca.
Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja.
Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.
Wacom Cintiq Pro 24, Cintiq Pro 16 i Cintiq 22 promotivna prodaja Promotivna prodaja Wacom Cintiq Pro 24 Pen & Touch Display, Cintiq Pro 24 Pen Display, Cintiq 22 Pen Display, Cintiq Pro 16 Pen & Touch Display i Cintiq 16 Pen Display do isteka zaliha.
Wacom One - Nova generacija
Nova generacija Wacom One interaktivnih LCD monitora s olovkom i Wacom One grafičkih tableta. Uz produženo jamstvo u trajanju 3 godine, kojim se fokusiramo na popravak a ne zamjenu uređaja i FCS certificirani papir koji je prijatelj okoliša, potičemo održivost i utječemo na smanjivanje otpada.
Wacom kreativni paket - popis besplatnih programa

Popis besplatnih programa, dostupnost i trajanje licence u Wacom kreativnom paketu koji dolazi uz kupnju Wacom proizvoda 

Wacom Cintiq Pro 27

Izgubite se u najdubljim dubinama svoje mašte, uz potpuno uranjanje od trenutka nadahnuća do konačne kreacije. Uz vrhunsku preciznost boja i razlučivost zaslona Wacom zajedno s novom Wacomovom Pro Pen 3 izvedbom i prilagođenom udobnošću, svaki detalj Wacom Cintiq Pro 27 projektiran je za sklad bez napora između kreatora i alata.

Novo u Wacom kreativnom paketu

Osim već uobičajenih programa i usluga koji su uključeni u Wacom kreativni paket koje svaki kupac dobije uz kupnju Wacom proizvoda, od sada je u ponudi nekoliko novih.

Wacom Intuos Manga unboxing

Pogledajte unboxing video koji je napravila talijanska anime umjetnica i infuencerica Caterina Rocchi.

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.