Bamboo Slate Large

 
Cijena: 956,00 kn (126,88 €) (bez PDVa)
Cijena s PDV-om: 1.195,00 kn (158,60 €)
Proizvođač: Wacom Co. Ltd.
Opis:
Pišite prirodno rukopisom s kemijskom olovkom i bilo kojim papirom, zatim snimite i podjelite vaše zabilješke i ideje na "oblak".

Bamboo Slate je pametni tablet koji vam omogućuje da pišete prirodno s kemijskom olovkom i bilo kojim papirom, a pritiskom na dugme pretvorit ćete rukom pisane zabilješke u digitalne dokumente. Uz pomoć Wacom Inkspace besplatne aplikacije za iOS i Android pametne telefone i tablete možete organizirati, editirati i dijeliti zabilješke i skice. Ne brinite ako nemate vađ mobilni uređaj uz sebe. Slate će snimiti do 100 stranica koje možete prebaciti kasnije prebaciti.

Dimenzije: 330 x 254 x 7 mm
Težina: 472 g  
Konekcija: Bluetooth Smart
Kompatibilnost: Android i iOS, Windows 8.1 i noviji
Papir: A4 veličine do 8mm debljine (oko 80 stranica)
Razine pritiska: 1024
Olovka: Bamboo Ballapoint kemijska olovka
Kabel: USB kabel za punjenje
Video:
Finder ne jamči da je opis proizvoda, uključujući cijenu, točan, kompletan i bez grešaka.
Sve tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Digitane olovke i pribor uređaja na dodir

cijena bez pdv-a
220,00 kn (29,20 €)
220,00 kn
(29,20 €)
596,00 kn (79,10 €)
596,00 kn
(79,10 €)

Kupci će uz većinu Wacom grafički tableta dobiti na izbor veliku i raznoliku ponudu vrijednog softvera na određeno vrijeme, uz Intuos, Intuos Pro, Wacom One 13, Cintiq, Cintiq Pro i MobileStudio Pro modele.
Gratis softver se kreće u vrijednosti i do 100€

Bez obzira s kakvim se izazovima u radu na daljinu susrećete, Wacom je tu da vam pomogne da obavite svoj najbolji posao – bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaš posao zahtijeva puno bilješki, prezentacija preko videokonferencije ili potrebu za suradnjom na dokumentima, Wacomova tehologija digitalne olovke može pomoći tako što olakšava interakciju s vašim kolegama i učenicima i njihovo angažiranje.

Vi i vaše računalo u kreativnom skladu. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije jednostavnim prirodnim doživljajem olovke. Ne može lakše uz One by Wacom.
 

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

PRODAJA WACOM HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati