Cintiq 16 (DTK-1660) Adjustable Stand

 
Cijena: 551,00 kn (bez PDVa)
Cijena s PDV-om: 688,75 kn
Proizvođač: Wacom Co. Ltd.
Opis:
The Wacom Adjustable Stand for Wacom Cintiq 16” Creative Pen Display allows the user to set the graphics display in a wide variety of tilt angles from 19-68°, adding flexibility and ergonomics while creating. The anti-slip base ensures a stable use in every working environment.
 
A variety of working angles (19-68°) allows you to find the most comfortable and ergonomic position to suit your creative style.
Anti-slip base keeps your creative pen display stable during use.
Includes VESA FDMI (MIS-D 75/75) for use with a display arm.
Finder ne jamči da je opis proizvoda, uključujući cijenu, točan, kompletan i bez grešaka.
Sve tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Interaktivni LCD monitori s olovkom

cijena bez pdv-a
3.896,00 kn
6.548,00 kn

Vi i vaše računalo u kreativnom skladu. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije jednostavnim prirodnim doživljajem olovke. Ne može lakše uz One by Wacom.
 

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

PRODAJA WACOM HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati