LCD Signature Tablet STU-430 + Sign Pro PDF

 
Cijena: 1.498,00 kn (bez PDVa)
Cijena s PDV-om: 1.872,50 kn
Proizvođač: Wacom Co. Ltd.
Opis:
Signature Pad s EMR tehnologijom
Crno-bijeli LCD monitor 96 x 60 mm
Rezolucija 320x200 px
Wacom olovka bez žice i baterije
1024 razina pritiska i 2540 linija po inču
Integrirani stalak i VESA ugradnja
USB 2.0 sučelje

Uključuje Sign Pro PDF for Windows licencu, koji je kompatibilan sa svim Wacom potpisnim tabletima, Intuos grafičkim tabletima, kao i Cintiq i ostalim Wacom Pen Display uređajima.

Wacom Sign Pro PDF je jednostan i siguran softver za elektronički potpis, koji omogućava potpisivanje i sigurno dijeljenje PDF dokumenata.

Potpisani dokumenti su zaključani i osigurani kriptografskom zaštitom koja jamči otkrivanje bilo kakvih naknadnih neželjenih promjena.
Osim toga uz sami grafički prikaz potpisa u PDF se spremaju i drugi biometrijski podaci, tipa jačina pritiska, brzina pomaka potpisne olovke, itd, što osigurava provjeru autentičnosti potpisa.
 
Sign Pro je virtualni "print driver" što znači da omogućava "ispis" potpisanih PDF dokumenta iz bilo koje Windows aplikacije koja podržava mogućnost ispisa.
 
Slobodno kreirajte "okvir" za potpis unutar svojih MS Office ili drugih elektroničkih dokumenata, uz mogućnost dodavanja teksta s uputama za potpisnika.

Kompatibilan s Windows 8.1 ili novijim
Finder ne jamči da je opis proizvoda, uključujući cijenu, točan, kompletan i bez grešaka.
Sve tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Potpisni tableti

cijena bez pdv-a

Vi i vaše računalo u kreativnom skladu. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije jednostavnim prirodnim doživljajem olovke. Ne može lakše uz One by Wacom.
 

U Finderu možete naručiti svu dodatnu opremu za Wacom grafičke tablete i interaktivne monitore s olovkom, te MobileStudio Pro Windows 10 tablete. 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

PRODAJA WACOM HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati